Directions: Using the digits 0 to 9 at most one time each, fill in the question marks to make the following problem true.

Suzie leaves work at ? : ? ?. She get’s home at ? : ? ?. Therefore, her commute is ? ? minutes long.

### Hint

Can you make the problem true using the digits 0 – 9 as many times as you would like?

### Answer

There are many possibilities: Here are some:

Suzie leaves work at 8 : 4 5. She get’s home at 9 : 0 2. Therefore, her commute is 17 minutes long. Suzie leaves work at 7 : 5 6. She get’s home at 8 : 1 9. Therefore, her commute is 23 minutes long.

Suzie leaves work at 8 : 4 5. She get’s home at 9 : 0 2. Therefore, her commute is 17 minutes long. Suzie leaves work at 7 : 5 6. She get’s home at 8 : 1 9. Therefore, her commute is 23 minutes long.

Source: Chase Orton

We found another way to solve this problem! Suzie left work at 8:24 and got home at 9:30. Therefore her commute is 76 mins long!!

Suzie leaves work at 8:45. She gets home at 9:02. Her commute is 17 minutes long

Suzie leaves work at 8:47 and gets home at 9:10. Her commute is 23 minutes.

2:46-3:05 – 19 min commute

7:46-8:05 – 19 min commute

5:24-7:03 – 98 min commute

8:51-9:27 36 minute commute

4:32-6:10 98 minute commute

8:47-9:10 23 minute commute

8:45-9:02 17 minute commute

2:46-3:05 19 minute commute

5:24-6:01 37 minute commute

Sorry for duplicates. I posted from two different classes.

Jerry leaves work at 5:00. He gets home at 6:15 his commute is 75 minutes long

851 to 901 c 10 min

7:56 – 8:09 = 13

4:39 – 5:07 = 28

4:29 – 5:30 = 61

5:29 – 6:12 = 43